Frizure 2436

Tražite idealnu frizuru? Moderne frizure, svečane i frizure za svadbu u frizerskim salonima i brijačnicama. Svi saloni koji rade frizure. Za točnu ponudu dostupnih frizira preporučamo nazvati pojedini salon za detalje.  Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.

Tretmani kose 6854

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi različite tretmane kose. Za više detalja o dostupnoj ponudi tretmana kose preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.

Šišanje 4569

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi šišanje. Za više detalja o ponudi, cijeni šišanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.

Šminka 76

Svi saloni koji imaju u ponudi šminkanje. Šminkanje može biti <a href="/usluge/brzinska-sminka">dnevno</a> ili <a href="/usluge/svecana-sminka">svečano</a>. Posebna kategorija je <a href="/usluge/trajna-sminka">trajna šminka</a> ukoliko se odlučite za dugotrajniji efekt. Za više detalja o ponudi, cijeni šminkanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.

Masaže 2468

Masaže klasične, anticelulitne, relaksirajuće, za trudnice, tajlandske, sportske masaže i mnoštvo drugih vrsta masaža. Možete odabrati podkategoriju masaža kako bi suzili rezultate pretraživanja. Za dostupne masaže i cijene preporučamo nazvati pojedini salon. Rezultate pretraživanja dodatno možete suziti odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.

Ostale usluge 359

Sve ostale ponude u sklopu kozmetičkih i frizerskih salona poput barokomore, biorezonance, razne saune, uklanjanje kapilara, bradavica, ožiljaka. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama preporučamo nazvati pojedini salon. Za osnovne detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Odaberite neku od podkategorija za detaljnije rezultate.

Obrve i trepavice 416

Svi saloni koji nude usluge uljepšavanja obrva i trepavica poput threadinga, bojanja obrva i trepavica, microblading obrva, podizanje trepavica (lash lift) ili ekstenzija trepavica. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama uređivanja obrva i trepavica preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za detaljnije usluge odaberite neku od podkategorija.