Afro lokne

Afro lokne ponovno su in! Saloni koji rade afro lokne. Za više detalja o ponudi i tehnici izrade afro lokni preporučamo nazvati pojedini salon za detalje. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je jedan od učinkovitih saveznika za vidljive rezultate u borbi protiv celulita. Svi saloni koji nude usluge anticelulitne masaže. Za više detalja o ponudi i cijeni anticelulitne masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Anticelulitni tretman tijela


Aromaterapija lica


Aromaterapija tijela


BB Glow


Balayage

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi balayage pramenove. Za više detalja o dostupnoj ponudi, cijeni i balayaga preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Barokomora

Svi saloni koji nude usluge barokomore. Barokomora omogućava udisanje čistog medicinskog kisika pod povišenim tlakom, a dobra je za smanjenje upale, ubrzanje zacjeljivanja rana, te niz raznih stanja. Za više detalja o tretmanu, cijeni, trajanju barokomore preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Biorezonanca

Svi saloni koji nude usluge biorezonance. Za više detalja o tretmanu, cijeni, trajanju biorezonance preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Body wrapping


Bojanje

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi bojanje kose. Za više detalja o dostupnoj ponudi, cijeni i tehnikama bojanja kose preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Bojanje obrva

Svi saloni koji nude usluge bojanja obrva. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama bojanja obrva preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice.


Bojanje trepavica

Svi saloni koji nude usluge bojanja trepavica. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama bojanja trepavica preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice.


Botox


Brazilska manikura


Brijanje britvom

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi brijanje britvom. Za više detalja o ponudi, cijeni brijanja britvom preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Brow lift

Svi saloni koji nude usluge brow lifta. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama brow lifta preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice.


Cocochoco

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi keratinsko ravnjanje cocochoco proizvodima. Za više detalja o dostupnoj ponudi, cijeni i cocochoco tretmana preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Depilacija

Popis salona koji pružaju usluge depilacije, voskom, šećernom pastom, lycon ili ipl. Informacije o uslugama, radnim vremenima i kontakt informacijama.


Depilacija voskom


Depilacija šećernom pastom


Dermalni Fileri


Dermapen


Dječje šišanje

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi dječje šišanje. Za više detalja o ponudi, cijeni dječjeg šišanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Dnevna šminka

Svi saloni koji imaju u ponudi dnevno šminjanje. Za više detalja o ponudi, cijeni dnevnog šminkanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Dreadlocks

Saloni koji rade dreadlockse. Za više detalja o ponudi dredova, preporučamo da nazovete pojedini salon. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Ekstenzija obrva

Svi saloni koji nude usluge ekstenzije obrva. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama ekstenzija obrva preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice.


Elektroepilacija


Elektrostimulacija lica


Elektrostimulacija mišića


Estetska pedikura

Saloni koji pružaju usluge estetske pedikure, i druge tretmane stopala. Informacije o uslugama, radnim vremenima i kontakt informacijama.


Fen frizura

Saloni koji rade fen frizuru, na ravno ili na valove. Za više detalja o ponudi fen frizura preporučamo nazvati pojedini salon. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Finska sauna

Tretmani finske saune ili "suhe" saune. Svi saloni koji imaju u ponudi finsku saunu. Za više detalja o ponudi, cijeni finske saune preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Flamboyage

Frizerski saloni koji pružaju usluge flamboyage pramenova, i druge tehnike bojanja kose. Informacije o uslugama, radnim vremenima i kontakt informacijama.


Fotopomlađivanje


Francuska manikura


Frizure

Tražite idealnu frizuru? Moderne frizure, svečane i frizure za svadbu u frizerskim salonima i brijačnicama. Svi saloni koji rade frizure. Za točnu ponudu dostupnih frizira preporučamo nazvati pojedini salon za detalje.  Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Gel lak


HIFU


HIFU lift


Hair Dusting

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi hair dusting. Hair dusting je metoda šišanja kojom se uklanjaju oštećeni vrhovi, a pritom se ne skraćuje duljina kose. Za više detalja o ponudi, cijeni hair dusting-a preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Hand hair painting

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi hand hair painting metodu bojanja kose. Za više detalja o dostupnoj ponudi, cijeni i hand hair painting preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Hidrodermoabrazija


Hydrapen


IBX tretman


IPL


IPL lica


Infra sauna

Tretmani infracrvene saune. Svi saloni koji imaju u ponudi infra saunu. Za više detalja o ponudi, cijeni infra saune preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Japanska manikura


Kana obrve

Svi saloni koji nude usluge bojanja obrva kanom. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama bojanja obrva kanom preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice.


Karboksiterapija


Kavitacija


Kemijski piling


Keratinski tretman


Klasična masaža

Klasična masaža cijelog tijela, parcijalna masaža. Svi saloni koji imaju u ponudi klasičnu masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici klasične masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Klasična njega lica


Klasična pedikura


Korekcija obrva

Korekcija obrva pincetom ili threadingom. Threading ili čupanje obrva koncem je nešto preciznija metoda. Svi saloni koji nude usluge korekcije obrva. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama korekcije obrva preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice.


Kriolipoliza


Krioterapija


LED terapija


LPG lica


LPG tijela


Lasersko uklanjanje dlaka


Lash lift

Lash lift, keratinski tretman podizanja trepavica bez ekstenzija, osmišljen kao alternativa ekstenzijama trepavica. Svi saloni koji pružaju usluge lash lifta. Za više detalja o ponudi, cijeni, trajanju tretmana i njegi nakon lash lifta preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Možda umjesto lash lifta želite ekstenzije trepavica?. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice.


Limfna drenaža

Limfna drenaža cijelog tijela, trbuha, parcijalna, aparativna ili ručna. Svi saloni koji imaju u ponudi limfnu drenažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici limfne drenaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Lycon depilacija


Maderoterapija

Maderoterapija cijelog tijela kao saveznik u suzbijanju celulita, maderoterapija oklahijama, brazilska maderoterapija. Svi saloni koji imaju u ponudi maderoterapiju. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici maderoterapije preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Maderoterapija lica

Maderoterapija kao saveznik u pomlađivanju lica, vrata i dekoltea. Svi saloni koji imaju u ponudi maderoterapiju lica. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici maderoterapije lica preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Manikura

Saloni koji pružaju usluge manikure, geliranje noktiju, trajni lak, nail art i druge tretmane oblikovanja noktiju. Informacije o uslugama, radnim vremenima i kontakt informacijama.


Masaža lica

Masaža kao saveznik protiv bora, za osvježavanje i pomlađivanje lica, vrata i dekoltea. Svi saloni koji imaju u ponudi masažu lica. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici masaže lica preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Masaža za trudnice

Svi saloni koji imaju u ponudi masažu za trudnice. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici masaže za trudnice preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Masaže

Masaže klasične, anticelulitne, relaksirajuće, za trudnice, tajlandske, sportske masaže i mnoštvo drugih vrsta masaža. Možete odabrati podkategoriju masaža kako bi suzili rezultate pretraživanja. Za dostupne masaže i cijene preporučamo nazvati pojedini salon. Rezultate pretraživanja dodatno možete suziti odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Med Contour Multipower


Med Visage


Medicinska masaža

Medicinska masaža je namijenjena rješavanju bolova, istegnuća, mišićnih upala, glavobolja i raznih drugih fizičkih tegoba. Svi saloni koji imaju u ponudi medicinsku masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici medicinske masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Medicinska pedikura


Mehaničko čišćenje lica


Mezoniti


Mezoterapija


Mezoterapija tijela


Microblading obrva

Svi saloni koji nude usluge microbladinga. Microblading obrva tehnika iscrtavanja obrva koja daje obrvama punoću i prirodan oblik, spada u kategoriju trajne šminke. Za više detalja o ponudi, cijeni, trajanju tretmana i njegi nakon microbladinga preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice. Ne možete se odlučiti između microbladinga i puder obrva? Pogledajte salone koji nude rade puder obrve.


Microneedling lica


Mikrodermoabrazija


Mikropigmentacija vlasišta

Mikropigmentacija kože glave ili vlasišta. Svi saloni koji imaju u ponudi mikropigmentaciju vlasišta. Za više detalja o ponudi, cijeni mikropigmentacije preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Minival


Minival trepavica

Svi saloni koji nude usluge minivala trepavica. Za više detalja o ponudi, cijeni, trajanju tretmana i njegi nakon minivala preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice.


Muško šišanje

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi muško šišanje. Za više detalja o ponudi, cijeni muškog šišanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Nail art


Nail dip


Obični lak


Obrve i trepavice

Svi saloni koji nude usluge uljepšavanja obrva i trepavica poput threadinga, bojanja obrva i trepavica, microblading obrva, podizanje trepavica (lash lift) ili ekstenzija trepavica. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama uređivanja obrva i trepavica preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za detaljnije usluge odaberite neku od podkategorija.


Ombre


Ostale usluge

Sve ostale ponude u sklopu kozmetičkih i frizerskih salona poput barokomore, biorezonance, razne saune, uklanjanje kapilara, bradavica, ožiljaka. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama preporučamo nazvati pojedini salon. Za osnovne detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Odaberite neku od podkategorija za detaljnije rezultate.


PRP


Plasmapen


Pletenica

Pletenica dnevna, svečana, pletenica u repu, sa strane, obratna pletenica, danska pletenica, klasična riblja kost, pletenica mljekarica, stepenasta pletenica, karusel pletenica, mnoštvo raznih pletenica nude vam saloni u rezultatima ispod. Za točnu ponudu pletenica preporučamo nazvati pojedini salon za detalje. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Pletenice

Saloni koji rade pletenice. Za točnu ponudu i tehnike pletenica preporučamo nazvati pojedini salon za detalje. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Pramenovi


Pramenovi na foliju


Pramenovi na kapu


Preljev


Puder obrve

Svi saloni koji nude usluge puder obrva. Ombre ili puder obrve su vrsta trajnog makeupa kojim se površinskim sjenčanjem obrva postiže upotpunjeniji izgled obrva. Za više detalja o ponudi, cijeni, trajanju tretmana i njegi nakon minivala preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Ne možete se odlučiti između microbladinga i puder obrva? Pogledajte salone koji nude usluge microbladinga. Želite samo korekciju obrva? Odaberite korekciju ili threading.


Radiofrekvencija lica


Radiofrekvencija tijela


Razor fade

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi razor fade šišanje britvicom. Za više detalja o ponudi, cijeni razor fade šišanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Refleksološka masaža

Refleksološka masaža, masaža stopala, ručna manipulacija točkama na stopalu kojima se stimulira rad unutrašnjih organa. Svi saloni koji imaju u ponudi refleksološku masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici refleksološke masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Relaksirajuća masaža

Relaksirajuća i opuštajuća masaža, cijelog tijela ili parcijalna. Svi saloni koji imaju u ponudi relaksirajuću masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici relaksirajuće masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Ruska manikura


Solarij

Svi saloni koji imaju u ponudi solarij. Za više detalja o ponudi, cijeni solarija preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Sombre


Sportska masaža

Sportska masaža za ubrzani oporavak i relaksaciju napregnutih mišića. Svi saloni koji imaju u ponudi sportsku masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici sportske masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Steam pod


Svečana frizura

Svečana frizura, frizura za svadbe, krizme i ostale posebne prigode. Saloni koji rade frizure za posebne prigode. Za više detalja o ponudi i cijenama svečanih frizura preporučamo nazvati pojedini salon za detalje. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Svečana šminka

Šminkanje za vjenčanje, maturu i druge svečane prigode. Svi saloni koji imaju u ponudi svečano šminjanje. Za više detalja o ponudi, cijeni svečanog šminkanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Table Hair Painting

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi table hair painting metodu bojanja kose. Za više detalja o dostupnoj ponudi, cijeni i table hair painting preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Tajlandska masaža

Tajlandska masaža ili Yoga masaža je masaža kojom se koriste ruke, palčevi, podlaktice i noge, bazirana je na temelju deset najvažnijih energetskih kanala koji protječu kroz cijelo tijelo. Svi saloni koji imaju u ponudi tajlandsku masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici tajlandske masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Termo deka


Threading obrva

Threading obrva ili metoda korekcije obrva sa koncem, vrlo precizna metoda. Svi saloni koji nude usluge threadinga obrva. Za više detalja o ponudi, cijeni, trajanju threadinga preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice. Možda želite običnu korekciju trepavica?


Trajna šminka

Svi saloni koji imaju u ponudi trajno šminjanje. Trajno šminkanje može uključiti mikropigmentaciju usana, tetoviranje obrva, trajni eyeliner... Za više detalja o ponudi, cijeni trajnog šminkanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Trajni lak


Trajno ravnanje


Tretman lica kisikom


Tretman za mršavljenje


Tretmani kose

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi različite tretmane kose. Za više detalja o dostupnoj ponudi tretmana kose preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Tretmani lica


Tretmani tijela


Tretmani uklanjanja dlačica


Tretmani za ruke i nokte


Tui-na masaža

Tui-na masaža je kineska vrsta masaže koja se provodi na meridijanima i akupresurnim točkama. Svi saloni koji imaju u ponudi Tui-na masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici Tui-na masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Turska sauna

Tretmani turske saune ili “parne” saune. Svi saloni koji imaju u ponudi tursku saunu. Za više detalja o ponudi, cijeni turske saune preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Možda vas zanima Finska sauna ili Infra sauna  ?


Ugradnja ekstenzija

Ugradnja ekstenzija za kratku kosu. Saloni koji nude postavljanje ekstenzija od prave kose i sintetičke. Ekstenzije na češljiće, ekstenzije povezane sa kosom, ekstenzije zalijepljene za kosu. Za točnu ponudu ekstenzija za kosu preporučamo nazvati pojedini salon za detalje. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Ugradnja trepavica

Svi saloni koji nude usluge ekstenzije trepavica. Ugradnja trepavica je tretman kojim se na trepavice ugrađuje više ekstenzija, i s kojim se postiže efekt zadivljujuće gustoće i dužine. Ekstenzije mogu biti svilene, sintetičke ili prirodne, različite duljine i debljine. Za više detalja o ponudi, cijeni i uslugama ekstenzija trepavica preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte neke od ponuđenih salona. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Također, možete odabrati neku od drugih kategorija u kategoriji Obrve i trepavice. Želite možda probati alternativu ekstenzijama trepavica?


Uklanjanje bradavica

Svi saloni koji imaju u ponudi uklanjanje bradavica. Uklanjanje virusnih bradavica dušikom, radiofrekventnom metodom ili lasersko uklanjanje. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici uklanjanja bradavica preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Uklanjanje hiperpigmentacije

Uklanjanje pjega, melazme, hiperpigmentacije, mrlje od akni, staračkih pjega. Svi saloni koji imaju u ponudi uklanjanje hiperpigmentacije laserom. Za više detalja o ponudi, cijeni, tretiranom području i tehnici uklanjanja ožiljaka preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Uklanjanje kapilara

Uklanjanje kapilara na licu laserskom metodom. Svi saloni koji imaju u ponudi uklanjanje kapilara na licu laserom. Za više detalja o ponudi, cijeni, tretiranom području i tehnici uklanjanja kapilara preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Uklanjanje ožiljaka

Uklanjanje ožiljaka od akni ili drugih ožiljaka, nekirurškom metodom, laserski ili drugom neinvazivnom metodom. Svi saloni koji imaju u ponudi uklanjanje ožiljaka. Za više detalja o ponudi, cijeni, tretiranom području i tehnici uklanjanja ožiljaka preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Ultrazvuk lica


Ultrazvuk tijela


Uređivanje brade

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi uređivanje brade. Za više detalja o ponudi, cijeni uređivanja brade preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Uređivanje brkova

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi uređivanje brkova. Za više detalja o ponudi, cijeni uređivanja brkova preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Vacuslim 48


Vakuum lica


Vakuum masaža (Cupping)

Vakuum ili cupping masaža, masaža sa čašama protiv bolova, upala, za probleme sa cirkulacijom. Svi saloni koji imaju u ponudi Vakuum masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici cupping masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Valovi

Valovi na fen, na peglu, veliki valovi, mali valovi, retro valovi, beach waves, rockabilly valovi i mnoštvo drugih varijacija. Za više detalja o ponudi i cijenama valova preporučamo nazvati pojedini salon za detalje. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Yumeiho masaža

Yumeiho masaža je japanska vrsta masaže koja se sastoji od gnječenja i pritiskanja određenih točaka i manipulacije zglobova. Svi saloni koji imaju u ponudi yumeiho masažu. Za više detalja o ponudi, cijeni i tehnici yumeiho masaže preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu. Za ostale vrste masaža možete odabrati neku od ponuđenih kategorija.


Čišćenje lica


Šišanje

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi šišanje. Za više detalja o ponudi, cijeni šišanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Šišanje mašinicom

Svi frizerski i kozmetički saloni, brijačnice koji imaju u ponudi šišanje mašinicom. Za više detalja o ponudi, cijeni šišanja mašinicom preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Šminka

Svi saloni koji imaju u ponudi šminkanje. Šminkanje može biti dnevno ili svečano. Posebna kategorija je trajna šminka ukoliko se odlučite za dugotrajniji efekt. Za više detalja o ponudi, cijeni šminkanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.


Žensko šišanje

Svi frizerski i kozmetički saloni koji imaju u ponudi žensko šišanje. Za više detalja o ponudi, cijeni ženskog šišanja preporučamo nazvati pojedini salon. Za detalje, upute i iskustva pregledajte rezultate pretraživanja. Suzite rezultate pretraživanja odabirom lokacije, adrese, usluge, ili direktno kliknite na kartu.