Kontaktirajte Nas

Najsalon je direktorij salona ljepote, ali ne samo to! Stalno radimo na poboljšanju i obogaćivanju sadržaja. Možda imate prijedlog za nas, ili biste se oglašavali na Najsalonu?

Kako nas kontaktirati?

Ukoliko želite uređivati stranicu svog salona, želite se informirati o mogućnostima oglašavanja na našoj stranici, imate pohvale ili pritužbe, slobodno nas kontaktirajte putem email forme.

Zašto se oglašavati na Najsalonu?

NajSalon je direktorij salona ljepote, ali nije običan direktorij salona. Ne nudimo samo informacije o lokaciji, radnom vremenu i kontakt broju salona. Nastojimo sa što više informacija približiti vaš salon, vaše usluge i vaš proizvod vašem budućem klijentu.

Naši posjetitelji su vaši potencijalni kupci!

Dosada smo povezali posjetitelje sa salonima 24625 puta! Nekad klikom na kontakt broj, web stranicu, a nekad za upute do salona. Nije loše, zar ne?

Koje opcije oglašavanja imamo?

Mogući je mjesečni zakup oglasa ili po broju impresija. Postoje 2 tipa oglašavanja na našem portalu:

Single

Single stranica predstavlja stranicu pojedinog salona. Vaš oglas je lociran ispod naslova salona, kao što je prikazano na primjeru.

single ad unit

List

List stranica predstavlja stranicu na kojoj se agregirano prikazuju saloni, a vaš oglas je prvi u listi. Oglas se prikazuje primjerice na rezultatima pretraživanja, gradovima, kategorijama i uslugama salona.

list ad unit