Skip to main content

Netočni podaci, što, kako?

· 2 min read

Na Najsalonu je trenutno prisutno preko 8000 salona, i može se dogoditi da neke stranice salona sadrže netočne informacije, bilo to radno vrijeme, kontakt, lokacija ili nešto drugo.

Kada je bila zadnja promjena i tko uređuje sadržaj?

Na stranici salona možete viditi ispod naslova salona kada je bilo zadnje ažuriranje i tko uređuje sadržaj. Ako ga uređuje korisnik  bot, tada salon ne uređuje vlasnik salona ni stvarni korisnik. bot je privremeni korisnik, kojeg bi trebao jednog dana zamijeniti vlasnik ili zaposlenik salona.

naslovna

Želite sami uređivati svoju stranicu?

Nema problema. Imate kraticu za kontakt formu - VLASNIK ILI ZAPOSLENIK. Jedino što ću trebati dodatno provjeriti da je mail stvarno Vaš. Preporučam da prethodno kreirate korisnički račun, pa je proces nešto brži.

naslovna

Želite samo prijaviti grešku?

Možete mi javiti koji podaci nisu točni. Dosada su pojedini vlasnici salona javljali preko standardne kontakt forme, i hvala im na tome. Jedini je problem znao nastati kad ne bi točno znali na koji se salon informacija odnosi, obzirom da ima više istoimenih salona.

naslovna

Želite ukloniti salon?

Žao mi je ako želite ukloniti vaš salon sa NajSalon portala. To možete učiniti na isti način kao kad prijavljujete grešku. U tom slučaju ću trebati dodatno provjeriti da ste Vi stvarni vlasnik/ca salona kojeg uklanjate.

Prije nego se odlučite na uklanjanje, samo da istaknem da je dosada portal imao više od 120000 pregleda. Od tih pregleda je dobar dio rezultirao direktnim klikom na stranicu vašeg salona ili pozivom na Vaš telefonski broj. Nešto detaljnije o tome u nekom sljedećem postu.

naslovna