Skip to main content

Inicijalni post i o promjenama na portalu

· 2 min read

Dragi posjetitelji i vlasnici salona,

sa ovim postom želim vas obavijestiti o novostima na NajSalonu. NajSalon portal je napravljen sa ciljem da objedini informacije o salonima. Saloni koji dolaze u obzir za indeksiranje su frizerski saloni, kozmetički saloni, brijačnice, saloni za nokte, masažu i saloriji. Unos salona je potpuno besplatan. Ukoliko ste vlasnik salona i želite veći oglasni prostor i dodatne opcije na Najsalonu, slobodno nas kontaktirajte.

Radim konstantno na poboljšanju sadržaja i izgleda NajSalona. Povremeno ću vas obaviještavati o promjenama na portalu, kao i u sklopu ovog posta.

Trenutne promjene:

Popravljen je unos radnog vremena

U slučaju kada za salon nije uneseno radno vrijeme, prikazivalo se da je salon zatvoren za svaki dan u tjednu. Točna informacija je da "radno vrijeme nije uneseno".

Uklonjene su google recenzije

Uklonjene su google recenzije i samo su ostavljene originalne recenzije sa Najsalona. Razlog tome je što trenutni mehanizam ne dohvaća sve recenzije i ne ažurira ih često, pa i krajnja ocjena nije točna. Google recenzije se mogu mijenjati, što program ne provjerava redovito. Ne bih htjela dovesti u zabludu sa moguće zastarjelom Google recenzijom.

Saloni u pogrešnim kategorijama

Neki saloni su bili krivo kategorizirani. Neke brijačnice i frizerski saloni su stavljeni u kategoriju salon za nokte ili salon za masažu. Greška je ispravljena. Moje isprike salonima ukoliko su tehničke greške dovele do narušenja kvalitete poslovanja.

Uklanjanje Salona

Ukoliko vam se ne sviđa imati salon u našem direktoriju, možete zatražiti uklanjanje iz direktorija preko kontakt forme.